ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Το ξύλο είναι απο τη φύση του υλικό με εξαιρετικές ιδιότητες. Ανθεκτικό και ταυτόχρονα ελαφρύ. Σκληρό και παράλληλα εύκαμπτο. Θερμομονωτικό και ηχομονωτικό. Οικολογικό και ανανεώσιμο. Ξεχωριστό σε κάθε περίπτωση. Ζει μαζί μας κατά την πάροδο του χρόνου.

Έτσι λοιπόν επιλέγουμε να μην χρησιμοποιούμε χημικά προϊόντα, απο το πρὠτο έως και το τελικό στάδιο της διαδικασίας του φινιρίσματος των γυαλιών μας καθώς και των υπολοίπων προϊόντων μας. Στα ενδιάμεσα στάδια κάθε ζευγάρι γυαλιών μας έχει εμβαπτιστεί σε ειδικό φυσικό μείγμα με νερό-απωθητικό και έλαιο-απωθητικό. Αυτό το μείγμα τονίζει τα φυσικά χρώματα του ξύλου και δημιουργει μια ομαλή, ματ επιφάνεια κρατώντας ζωντανή την ανεπανάληπτη υφή του ξύλου.

Ως αποτέλεσμα, έχουμε τη δική μας υφή και τελική μορφή σε κάθε ζευγάρι γυαλιών, που απλά δεν χρειάζεται καμιά, μα καμιά συντήρηση από εσάς. Αν βέβαια καταφέρετε να φέρετε ένα ζευγάρι γυαλιών στο σημείο να χρειάζεται συντήρηση τότε εμείς θα αναλάβουμε να το κάνουμε για εσάς! Οπότε επικοινωνήστε μαζί μας να σας εξυπηρετήσουμε με χαρά! Είμαστε πρόθυμοι να σας αντικαταστήσουμε τα γυαλιά σας αφού πρώτα βεβαιωθούμε πως υπάρχει κάποιο σφάλμα απο μεριάς κατασκευής!