ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ / ΑΛΛΑΓΕΣ

Προϊόντα που αγοράστηκαν απευθείας απο την σελίδα μας ΟΜΜΑ είναι επιλέξιμα για πλήρη επιστροφή χρημάτων. Οι επιστροφές και οι αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 4 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης στον αγοραστή στην Ελλάδα και 15 ημέρες για τις διεθνείς αποδόσεις. Τα προϊόντα που επιστρέφονται πρέπει να είναι ολοκαίνουρια και ακόμα να συνοδεύονται με όλα τα έγγραφα που παραλείφθηκαν κατά την παραλαβή τους.

Προϊόντα που είναι φθαρμένα ή χρησιμοποιημένα ΔΕΝ μπορούν να επιστραφούν ή να αλλαχτούν. Για παράδειγμα, προϊόντα που λείπουν ετικέτες, φθαρμένα ή μεταχειρισμένα, σπασμένα..!

Απόδειξη αγοράς και αρχική συσκευασία απαιτούνται για την επιλεξιμότητα. Τα επιστρεφόμενα στοιχεία πρέπει να είναι στο ακέραιο όπως και εστάλησαν χωρίς καν σημάδια χρήσης. Παρακαλείσθε να συμπεριλάβετε ένα αντίγραφο της απόδειξης αγοράς σας.

Για πληροφορίες σχετικά με την ανταλλαγή, παρακαλούμε επικοινωνήστε………………. Σημειώστε ότι οι ανταλλαγές γίνονται δεκτές για ίσης ή μικρότερης αξίας από την αρχική αγορά.

Εάν το προϊόν σας δεν πληρεί τις προϋποθέσεις για επιστροφή ή αλλαγή, τότε μπορείτε να επωφεληθείτε με το Πρόγραμμα Ανακύκλωσής μας, όπου μπορείτε το επόμενο ζευγάρι σας να το αποκτήσετε με έκπτωση 10-40 % .

* Δεν δεχόμαστε επιστροφές για Χαραγμένο ή περιορισμένου αριθμού κατασκευής προϊόν.

Παρακαλούμε να στείλετε τα στοιχεία για:

……

Σας ενθαρρύνουμε να στείλετε το προϊόν σας με μια μη ανιχνεύσιμη μέθοδο. Η εταιρία ΟΜΜΑ δεν ευθύνεται για την απώλεια ή κατεστραμένα πακέτα.